Heb jij ook zo'n moeite om je social media te vullen met beeldmateriaal van jou en je onderneming?

Wil jij je website een upgrade geven met professionele foto's die ervoor zorgen dat jij je ideale klant in no time aantrekt?

I got you!

branding shoots

goed om te weten

Info + PRIJZEN

Als kleine ondernemer weet ik maar al te goed hoe belangrijk het is om onmiddellijk de aandacht te trekken van potentiële klanten wanneer zij op jouw website of social media terecht komen.

Professioneel beeldmateriaal is echt onmisbaar als jij jouw ideale klant wil aantrekken. Het wekt onmiddelijk vertrouwen op wanneer mensen het gezicht achter de onderneming zien en als het vanaf het begin duidelijk is wat voor een persoon je bent, waar je onderneming voor staat en wat ze kunnen verwachten wanneer ze jou boeken of jouw product kopen.

Een brandshoot shoot wordt altijd op maat geboekt.

Via een intake gesprek overlopen we eerst jouw wensen:
~ waar wil jij graag beeldmateriaal van? Vooral van jezefl of ook van je werkomgeving en de producten/diensten die je verkoopt?
~ shooten we ter plekke in/bij jouw bedrijf of zoeken we samen naar een gepaste locatie?
~ Voor welk doeleinde ga jij de foto's gebruiken? Is dit enkel voor social media, en je website, of misschien wil jij flyers laten maken?
~Hoeveel outfits zou je willen aantrekken tijdens jouw branding shoot en welke outfits zijn geschikt?

Daarna vindt de shoot plaats op de afgesproken locatie en maken we beeldmateriaal zoals afgesproken tijdens ons intake gesprek.

De nabewerking van de foto's gebeurt in de stijl van jouw branding. Ik finetune de bewerking max 3 keer tot als jij het gevoel hebt dat het helemaal klopt.

Prijzen starten vanaf 250,- euro


Info & prijzen

Terug naar overzicht

~ Er wordt geen BTW aangerekend wegens kleine onderneming, onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting.

~ De shoot wordt betaald in 2 delen. Bij het boeken wordt een voorschot van €50 aangerekend, en na afloop van de fotoshoot betaal je het resterende bedrag binnen de 7 dagen.

~ Binnen 2 a 3 weken worden de foto's afgeleverd in een online galerij 

~ Indien de shootlocatie zich op meer dan 30 min rijden bevindt, wordt er een meerkost van 20,- euro aangerekend.

Goed om te weten

Terug naar overzicht

Branding

lilibeth stories

Elisabeth van Lilibeth Stories vertelt met veel plezier jouw verhaal over de meest kostbare momenten in je leven via illustraties voor kaartjes, uitnodigingen en meer.

Voor Elisabeth haar branding shoot gingen we naar The Ruby in Zemst, de ideale locatie voor lichtrijke foto's met een tijdloze look.
We maakten een uitgebreide beeldbank vol foto's die Elisabeth kan gebruiken op haar website en instagram account. De 'schop onder haar kont' die ze nodig had om haar onderneming nieuw leven in te blazen. Neem zeker eens een kijkje op haar website door op deze tekst te klikken.

portfolio branding shoots

bolleke krol

 Met Bolleke Krol vormt andrea een leidraad voor handbreien en macramé. Dit doet ze via workshops en DIY plezier!

Voor Bolleke Krol mocht ik al 2 keer beeldmateriaal maken.
Tijdens een macaramé worshop voor kids maakte ik sfeerfoto's van de workshop zodat Andrea een beeldbank van zeker +70 foto's heeft die ze kan gebruiken op haar website en social media om haar workshop te promoten.

Daarnaast maakte ik van Andrea foto's aan de Blauwe Regen in onze tuin, met de paarse bloemetjes dé ideale match voor Andrea's branding kleuren.
Tijdens deze shoot maakten we foto's van Andrea zelf maar ook van enkele producten die ze verkoopt in haar webshop (de allerzachtste oorverwarmers) en van 'Boobs' gemaakt uit macramé om haar nieuwe workshop voor Vrijgezellefeestjes in de kijker te zetten: 'Boobs and Bubbles'.
Neem zeker ook een kijkje op haar website voor de allerleukste workshops en DIY pakketjes.
(Klik op deze tekst)

@ankesolfotografie

Volg me op Instagram

Menu