Hi, Ik ben Anke

Zot van pilates, van ochtendwandelingen in de natuur, van 'glampend' op reis gaan, en van mijn gezinnetje.

Al 17 jaar deel ik lief en leed met mijn man Nick en samen hebben we 2 dochtertjes, Lizzie en Stella.


Ondertussen zijn mijn kindjes al 5 en 3 jaar oud, en de tijd is echt voorbij gevlogen wanneer ik terugdenk aan die eerste weken en maanden na hun geboorte.
En laten we eerlijk zijn, iedereen beleeft die periode op een andere manier.

Bij Lizzie was het eerder een grijze wolk. De bevalling was heftig en daarna ging alles aan mij voorbij. Mijn ideaalbeeld van het prille moederschap botste met de realiteit en dat was behoorlijk lastig.

Bij Stella daarentegen verliep de hele periode vlekkeloos. Zowel de bevalling als die eerste weken waren gewoon genieten, te midden van de tweede coronalockdown nota bene. Het was echt een roze wolk!

Ik had het geluk dat in die tijd de zus van mijn schoonbroer haar fotografieportfolio wilde uitbreiden en foto's van mijn beide dochtertjes wilde maken. Ze heeft zulke mooie herinneringen voor ons vastgelegd.

Het maakt niet uit in welke fase van je leven je nu bent: of je nu in blijde verwachting bent, misschien na een moeilijke weg om zwanger te raken, of dat je al een pasgeboren kindje hebt op een roze - of iets minder roze - wolk. Of misschien heb je al wat oudere kinderen die hun eigen persoonlijkheden ontwikkelen.
Jullie verhaal is belangrijk en foto's kunnen die bijzondere fase in jullie leven tastbaar maken.

Mijn eigen gezinsgeluk is compleet; we hebben twee geweldige dochters en zijn niet van plan om nog een derde kindje te krijgen. Maar ik ben zo dankbaar dat ik via mijn fotografie betrokken kan blijven bij dat (prille) gezinsgeluk van andere mensen. Het vastleggen van nieuw leven en het ervaren van de dynamiek tussen ouders en hun kinderen is iets waar mijn hart van overloopt.

Wil jij graag dat jouw verhaal wordt vastgelegd op spontane en ongedwongen beelden van je kindje(s) en jullie gezin? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Laten we er samen een unieke ervaring van maken!MIJN VERHAAL

Naturel ~ Vertrouwen ~ Puur ~Speels
Ongedwongen momenten 
 Warm en gezellig ~ Plezier ~Stijlvol

De tijd gaat snel, vooral in de beginjaren van je kinderen. Als je terugkijkt, realiseer je je soms dat die tijd als een sneltrein aan je voorbij is gegaan. De kleine momenten zijn vaak aan je ontsnapt.

Gelukkig zijn er foto's van je kinderen en gezin om voor altijd te koesteren. Ze zorgen voor blijvende herinneringen en laten je even stilstaan bij al die kostbare momenten"Dat jij 1 van de belangrijkste periodes in je leven kan vereeuwigen op beeld."

MIJN missie

"Een hele aangename en leuke ervaring met prachtige foto's als resultaat. We waren op ons gemak en hebben ons geamuseerd tijdens de gezinsshoot. Onze zoon voelde zich direct op zijn gemak. Niets ongedwongen en vooral heel spontaan."

Bénédicte en Steve

Ik kijk er enorm naar uit om ook jullie
voor mijn lens te hebben.

@ankesolfotografie

Volg me op Instagram

Menu